П О К А Н А за Света Литургия за Никулден и Общо Годишно Отчетно-Изборно Събрание - 3 декември 2022

Скъпи братя и сестри в Христа,

На 3-ти декември 2022 (събота) от 10:00 часа ще се проведе Света Литургия в почит и прослава на нашия храмов покровител Свети Николай Чудотворец.

Литургията ще отслужи Отец Даниел на адрес:
Sts. Peter and Paul Serbian Orthodox Church
1558 Hewatt Rd SW, Lilburn, GA 30047

В 12:00 часа заповядайте на празничен Благотворителен обяд с цел набиране на средства за изграждане на български църковен храм в Атланта. Менюто ще бъде съобразено с Коледните пости.

В 12:30 часа ще започне Годишното Отчетно-Изборно Събрание. На събранието ще бъде представен подробен отчет на дейността и на всички приходи и разходи през 2022 г., ще бъдат избрани нови Църковно настоятелство и Ревизионна комисия и ще бъдат изслушани и обсъдени всички предложения и мнения относно бъдещото развитие на църковната общност в Атланта.

Нека желаещите да се включат в новото Настоятелство или Ревизионна комисия да изпратят имейл до stnicholasatlanta@gmail.com.
Бихме искали да изтъкнем важността на присъствието Ви на Общото годишно отчетно-изборно събрание, и участието във вземането на решения за по-нататъшното развитие на нашата църковна община.
Съпричастието и посвещението, според силите и възможностите на всеки един от нас за постигането на заветната цел – съграждане на Български православен храм в Атланта, са решаващи.

Очакваме Ви! Бог да пази Вас и Вашите близки!
От Църковното настоятелство.

Share this post

Вход за да публикувате коментар

0 Коментари

Бъдете първият, който ще напише коментар към публикациата.